maandag 16 januari 2012


Sportvasten wandelweek in het Limburgse Heuvelland 
16 -20 april 2012

 
Wandelend een switch maken, zowel lichamelijk als mentaal? De batterij even helemaal opladen?  Dat is mogelijk in het Limburgse Heuvelland! 
Onder leiding van sportvasten therapeut Irma van der Wel  en osteopaat / bio-energetisch therapeut Ron Martens gaat u een (mid)week lang wandelen in een groep van maximaal 15 personen. Naast het wandelen is er op verschillende manieren aandacht voor lichaam en geest, bv. een energiescan, mindfullness meditatie, ademhalingsoefeningen en lichaamswerk of bezoek aan één van de sauna´s in de omgeving.  Tevens is het mogelijk om behandelingen te boeken op het gebied van bio-energetische therapie, osteopathie, fysiotherapie, Bowentherapie, lichaamswerk, massage en orthomoleculaire therapie, op individuele afspraak en vaak vergoed door uw zorgverzekeraar.

Elke deelnemer krijgt voor aanvang van de kuur een persoonlijk intake gesprek. De kuur start u thuis, op zaterdag. Op de 3e dag van de kuur (maandag) reist u af naar Mechelen in Zuid-Limburg, waar u samen de 3 sapvasten dagen doorbrengt. Op de 1e opbouwdag (vrijdag) gaat u weer naar huis om thuis de kuur af te maken. U verblijft in een prachtig landhuis, een oude vakwerkboerderij in het mooiste dorpje van Limburg, Mechelen, met een schitterend uitzicht op het Geuldal.
                    
Irma en Ron nemen u mee op prachtige wandelingen, die zeer geschikt zijn om de switch te maken vanwege het heuvelachtige karakter. ´s Avonds is er ruimte voor uzelf of voor deelname aan het gevarieerde programma.
Voorwaarde voor deelname aan deze week is dat u minimaal 4-5 uur kunt wandelen zonder problemen. Bent u onder behandeling van een arts of gebruikt u medicijnen, dan is het onder voorwaarden mogelijk om deel te nemen.
Accommodatie: http://www.vinkenhof.nl/Boekvink-Goudvink-Vinkenhof.htm

  
Data: 16 t/m 20 april 2012
De kosten voor deze week zijn € 625 p.p. inclusief:
- 4 overnachtingen
- sappen, koffie, thee en overige voeding (in de accommodatie)
- Sportvasten pakket (supplementen)
- intake voor aanvang van de kuur (in de praktijk in Weert, Brunssum of Maastricht of via   skype)
- evaluatie na 6 weken (in de praktijk of via skype)
Exclusief: consumpties tijdens de wandelingen en bezoek aan sauna

Wilt u meer informatie over deze unieke wandelweek en/of over de mogelijkheden tot vergoeding door uw zorgverzekeraar, dan kunt u contact opnemen met Irma van der Wel:
info@mgc-healthcoaching.nl
tel. 045-5285938 of 06-23937659

Websites:
Irma van der Wel:     www.mgc-healthcoaching.nl   
Ron Martens:        www.bio-energetisch-denken.nl
Overige therapeuten: www.gezondheidscentrumtreebeek.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten