zondag 15 mei 2011

pilot Sportvasten Wandelkuur in Winterberg





Nieuw: Sportvasten Wandelkuur te Winterberg (D)


Dwingeloo/Brunssum, 12 mei 2011

Beste lezer,

Na een interessant weekend met een aantal Sportvasten therapeuten hebben we gezien dat wandelen in de bergen van Winterberg ook een switch teweeg kan brengen.
Na deze bijzondere ervaring hebben wij, Irma van der Wel van MGC-Healthcoaching en Gerard Steenbergen van GO4IT Sport- & Wellnessclub Dwingeloo, de handen ineen geslagen en willen wij de wandelaars onder ons te kennen geven dat switchen d.m.v. Sportvasten ook voor hen prima mogelijk is.
Een verslag van dit weekend kunt u lezen op www.mgc-healthcoaching.blogspot.com

Wij zoeken pioniers om in het weekend van 24 t/m 27 juni mee te doen aan de pilot Sportvasten Wandelkuur te Winterberg. Dit betekent dat u op dinsdag 21 juni start met de afbouwdagen van de Sportvastenkuur. Vrijdag 24 juni gaan we om 14:00 uur starten in Winterberg met de eerste (korte) wandeling van 3 uur. Uw wandelconditie moet zodanig zijn dat u 2 dagen achter elkaar 5-6 uur kunt wandelen (met pauzes). Er is gedurende uw verblijf in Winterberg professionele begeleiding van Irma en Gerard. Wij zijn beiden Sportvastentherapeut, en hebben daarnaast hun eigen specialisaties, waar u van kunt profiteren tijdens deze kuur.
Gerard is Personal Trainer, allround gediplomeerd sportinstructeur, (sport)masseur en JUMP consulent. Irma is Orthomoleculair Therapeut (voedingsgeneeskunde), JUMP consulent en Verpleegkundig Overgangsconsulente.

Irma en Gerard gaan een interessant programma voor u samenstellen, waarin naast wandelen ook onderwerpen als voeding, sport en beweging, ademhaling en ontspanning aan bod komen. Uiteraard blijft er ook veel vrije tijd over om gebruik te maken van de sauna, massage of gewoon lekker op uw kamer te zijn.

U als pionier betaalt slechts € 595,00 ipv. € 795,00 (incl. Sportvastenpakket, sappen en begeleiding te Winterberg) U dient zelf uw hotel te reserveren. We verblijven in Hotel Resort Winterberg, een comfortabel hotel met Nederlands sprekende leiding, voorzien van een fitnessruimte, sauna en massagetherapeut. De gemiddelde prijs per overnachting is € 50 p.p. U kunt het beste reserveren via de website www.hrs.de.
Ieder deelnemer kan afhankelijk van zijn of haar  zorgverzekering € 300,00 of een percentage daarvan terug krijgen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Irma.

Wacht niet en meld u snel aan; de deelname aan deze pilot is beperkt! (max. 10 personen)

Aanmelden kan bij:
Gerard: GO4IT Sport- & Wellnessclub Dwingeloo, tel. 06-50939447
Irma: MGC-Healthcoaching, tel. 06 23937659


Met wandelende groet,

GO4IT Logo definitief - verkleindGerard Steenbergen en Irma van der Wel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten